VERHOOMO TEHDAS

Verhoilukurssit

Oletko haaveillut oman nojatuolisi verhoilusta? Haluaisitko tutustua verhoilun saloihin itse tekemällä? Verhoomo Tehtaan verhoilukurssilla saat verhoilla itse oman huonekalusi! Verhoiltavaksi projektiksi sopii esimerkiksi keittiöntuolit tai kevyt nojatuoli. Opastamme sinua jokaisessa työvaiheessa. Verhoomolta saat tarvittavat materiaalit ja työkalut. Kankaan voit hankkia itse tai tilata meidän valikoimistamme ennen kurssin alkua. 

Kurssilla tutustut teollisen verhoilun kaavoitukseen, työvälineisiin ja suunnitteluun sekä työtapoihin. Kurssilla edetään yksilöllisesti omaan tahtiin. Tavoitteena on saada oma projekti valmiiksi.


VERHOILTAVA HUONEKALU

Verhoiltavaksi huonekaluksi sopii hyvin kevyt nojatuoli tai useampi pikkutuoli ja jakkara. Myös Artekin satulavyötuolit ovat hyvä projekti kurssille. Laita meille kuva projektistasi ennen kurssin alkua niin varmistumme siitä että työ on sellainen että sen ehtii saada valmiiksi. 

OPASTUS JA TYÖVÄLINEET

Jokainen työ on erilainen ja vaatii eri työvaiheita. Opastamme sinua purkamisesta lähtien oman projektisi kanssa. Käymme läpi materiaalit ja oikeat työtavat ja työssä tarvittavat työkalut. 

KANKAAT

Voit tuoda kurssille oman kankaan tai tilata sen meidän valikoimistamme. Autamme sinua laskemaan tarvittavan kangasmäärän. Valikoimistamme löytyy mm. Annalan, Johanna Gullichsenin, Lauritzonin sekä Nevotexin kankaita. Jos tarvitset apua kankaan valinnassa autamme mielellään. 


Ilmoitamme tulevista kursseistamme täällä!

  • TÄRKEÄÄ TIETOA

Kurssimaksu tulee maksaa ennen kurssin alkua. Olemme sinuun yhteydessä ilmoittautumisen jälkeen! Jos haluat tilata kankaan verhoomolta tulisi kangas valita kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Myös kangas tulee maksaa ennen kurssin alkua.

Verhoomolle kannattaa pukea rennot ja mukavat vaatteet. Likaa saattaa tulla etenkin purkaessa joten älä pue parhaimpiasi päälle. Voit ottaa myös esiliinan päälle suojaamaan vaatetustasi.

Verhoomolle voit tuoda omat eväät. Lounaspaikkoja on myös lähistöllä runsaasti. 

Kurssivaraus

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.