VERHOOMO TEHDAS

TIETOA MEISTÄ

Olemme toimineet verhoilualan yrittäjinä yli kymmenen vuoden ajan. Halu kehittyä verhoilutyössä, kiinnostus huonekaluihin ja designiin sekä kiertotalouden edistäminen on ollut yrityksemme kiintopisteenä näiden vuosien ajan.

Miksi perustimme yhteisen verhoiluliikkeen? Aiemmat opintomme valokuvauksen ja kuvataiteen parissa loivat pohjan hyvälle väri- ja materiaalituntemukselle. Verhoilussa yhdistyy meille kummallekin tärkeät asiat; tekninen käsityötaito ja luovuus. Meitä yhdistävät estetiikan taju, hyvä värisilmä sekä halu toimia kiertotalouden parissa pidentämällä huonekalujen elinikää.

Sanna on tinkimätön 50-70-lukujen muotoilun ystävä jonka käsissä ajan huonekalut pääsevät uuteen kukoistukseen. Astaa kiehtovat huonekalujen taustat ja tarinat. Verhoilijoina meitä yhdistää halu tehdä kaunista ja kestävää jälkeä sekä tarkka esteettinen silmä.

Erilaiset asiakastyöt vuosien varrella ovat kehittäneet ammattitaitoamme. Kun tuot huonekalusi meille verhoiltavaksi voit luottaa siihen että se on osaavissa käsissä. Olemme ylpeitä saadessamme olla jatkamassa huonekalusi tarinaa!


Asta Vekki


Sanna Hirvonen