Verhoilukurssit

Kurssit järjestetään Verhoomo Tehtaan verhoomolla, os. Hämeentie 101 00550 Helsinki.

Ohjaajina toimivat huonekaluverhoilijat Asta Vekki ja Sanna Hirvonen

Keittiöntuolin tai jakkaran verhoilu 21.8.2021

Kurssin hinta 120 e

Aikataulu   21.8.2021 lauantai klo 9-17 

Kurssinaikana puretaan vanhat verhoilut ja pehmusteet, suunnitellaan uusi pehmustus ja kiinnitetään uusi verhoilu. Päivän aikana voit verhoilla niin monta istuinta ja/tai jakkaraa kuin ennätät.  

Kurssilaisella on oltava verhoiltavat huonekalut 2 viikkoa ennen kurssin alkua. Huonekaluista tarvitaan kuva ja mitat kangas- ja materiaalitilausta varten. Voit myös tuoda näytille huonekalusi verhoomolle kun kangas valitaan ja tilataan. Kangastilauksen aika on 2 viikkoa varastokankaissa. Kurssilaisille kankaat ja materiaalit -30% verhoomon normaalihinnoista kurssin aikana tehtyihin töihin

Tarvitset kurssille mukaan omat sakset ja sivuleikkurit. Myös ne voit ostaa verhoomolta tarvittaessa ennen kurssin alkua. Muut työkalut löytyy verhoomolta.

Kurssimaksu maksetaan laskulla ilmoittautumisen jälkeen ja se on sitova. Materiaalit ja työkalut maksetaan ennen kurssin alkua.  

Ilmoittautuminen ja lisätiedot info@verhoomotehdas.fi 

Satulavyötuolin verhoilu 21.8.2021

Kurssinhinta 120e  

Aikataulu 21.8.2021 lauantai klo 9-17

Opi vaihtamaan itse satulavyöt tuoliin / jakkaraan / penkkiin. Päivän aikana saa verhoilla niin monta huonekalua kuin ennättää.

Pellavasatulavöitä on saatavilla useita eri värejä. Vyö maksaa kurssilaisille 8 e/m. Satulavyöt tilataan 2 vko ennen kurssin alkua verhoomolta.

Kurssin aikana puretaan vanhat satulavyöt ja kiinnitetään uudet.  

Kurssille tarvitset sakset, sivuleikkurit ja satulavyökiristimen. Työkalut voi ostaa ennen kurssin alkua verhoomolta. Kurssille voi tuoda myös omat työkalut. 

Vyöt kiinnitetään nitomalla. Niitit ja nitojat saat käyttöösi verhoomolta.  

Kurssimaksu maksetaan laskulla ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova. Materiaalit ja työkalut maksetaan ennen kurssin alkua.  

Ilmoittautuminen info@verhoomotehdas.fi 

Verhoilukurssi Vintage 50-70-luku  27.-29.8.2021

Hinta 250e 

Aikataulu 27.-29.8.2021 

perjantaina klo 16-20 lauantaina klo 9-17 sunnuntaina klo 9-17  

Kurssilla verhoillaan omaa pienehköä vaahtomuovipehmusteista huonekalua. Kurssilla tutustutaan teollisen verhoilun pehmustukseen, kaavoitukseen, työvälineisiin ja suunnitteluun.  

Kurssille tarvitset mukaan omat sakset ja sivuleikkurit. Työkalut voi tarvittaessa tilata verhoomolta ennen kurssin alkua. Kangas ja materiaalit tilataan ennen verhoomolta ennen kurssin. Kurssilaisille kankaat ja materiaalit – 30% verhoomon normaalihinnoista kurssin aikana tehtyihin töihin.  

Kurssipäivien aikana voi halutessaan pitää kahvi- ja lounastaukoja. Työt tehdään omaa tahtia. Tuolin voi jättää verhoomolle kurssin ajaksi.  

Kurssilaisella on oltava verhoiltava tuoli 2 viikkoa ennen kurssin alkua. Tuolista tarvitaan kuva ja mitat kangas- ja materiaalitilausta varten. Tuolin voi myös tuoda näytille verhoomolle kun kangas valitaan ja tilataan. Kangastilauksen aika 2 viikkoa varastokankaissa.  

Ilmoittatuminen info@verhoomotehdas.fi 

Pidätämme oikeuden muutoksiin