Verhoomo

Kodin kalusteiden verhoilu

Huonekalujen verhoilu on vaativaa ja aikaa vievää käsityötä. Verhoilun jokainen työvaihe käy käsiemme kautta aina purkamisesta ja pehmustuksesta kankaan tikkaukseen ja kiinnitykseen.

Verhoilemme sekä perinteisiä että teollisesti valmistettuja huonekaluja. Perinteiset, ennen 1950- lukua valmistetut huonekalut kunnostetaan aina perinteitä kunnioittaen alkuperään sopivilla työtavoilla ja materiaaleilla. Käytämme materiaaleina mm. meriheinää ja hamppua. Moderneissa huonekaluissa pehmusteena on vaahtomuovi ja vanu.

 

Verhoilutyön kustannus

Verhoilutyön hinta muodostuu työtunneista, verhoilumateriaaleista ja kankaasta. Alustava kustannus voidaan laskea kuvan perusteella. Helpoiten arvion saaminen onnistuu lähettämällä kuva kohteesta meille sähköpostilla : info@verhoomotehdas.fi.

Lopullinen hinta lasketaan aina ennen työn aloitusta kun olemme nähneet kohteen ja kun materiaalit ja kangas on valittu.

 

Julkitilaverhoilu

Verhoilemme julkitilakohteet kuten ravintolat, toimistot, työhuoneet ja aulatilat. Projekteissa käytämme korkealaatuisia, palosuojattuja materiaaleja tilan käyttötarkoituksen mukaan. Alustava hinta-arvio voidaan antaa kuvan ja tarvittavien tietojen perusteella. Tarvittaessa voimme tulla paikan päälle arvioimaan työn.

Asiakkaitamme ovat olleet mm Sodexho, McDonald’s, JHL ja Elisa.

 

 

Kankaat

Kangasvalikoimistamme löytyy mm. Kvadrat, Johanna Gullichsen, Svensson, William Morris, Casa Deco, Designers Guild, Orient Occident ja Lauritzon’s. Autamme mielellämme sopivan kankaan valinnassa. Toimitamme kankaita myös tilausmyyntinä.