Verhoomo

Kodin kalusteiden verhoilu

Huonekalujen verhoilu on vaativaa ja aikaa vievää käsityötä. Verhoilun jokainen työvaihe käy käsiemme kautta aina purkamisesta ja pehmustuksesta kankaan tikkaukseen ja kiinnitykseen.

Verhoilemme sekä perinteisiä että teollisesti valmistettuja huonekaluja. Perinteiset, ennen 1950- lukua valmistetut huonekalut kunnostetaan aina perinteitä kunnioittaen alkuperään sopivilla työtavoilla ja materiaaleilla. Käytämme materiaaleina mm. meriheinää ja hamppua. Moderneissa huonekaluissa pehmusteena on vaahtomuovi ja vanu.

Julkitilaverhoilu

Verhoilemme julkitilakohteet kuten ravintolat, toimistot, työhuoneet ja aulatilat. Projekteissa käytämme korkealaatuisia, palosuojattuja materiaaleja tilan käyttötarkoituksen mukaan. Alustava hinta-arvio voidaan antaa kuvan ja tarvittavien tietojen perusteella. Tarvittaessa voimme tulla paikan päälle arvioimaan työn.

Kankaat

Kangasvalikoimistamme löytyy  Annala, Designers Guild, Johanna Gullichsen, Kvadrat, Lauritzon’s, Lennol, Nevotex, Orient Occident, Svensson, William Morris. Autamme mielellämme sopivan kankaan valinnassa. Voit tilata meiltä kangasta myös omiin projekteihisi.